Preskocit navigáciu

Prezidentova stráž pomáhala pri organizovaní športových hier


Prezidentova stráž pomáhala pri organizovaní športových hier
V stredu 31. mája sa v mestskej časti Bratislava – Dúbravka uskutočnil 33. ročník Športových hier Domova sociálnych služieb profesora Karola Matulaya (DSSpKM).

115 klientov z DSSpKM a hosťujúcich zariadení si zmeralo svoje sily v atletických a doplnkových disciplínach ako je jazda na bicykli, či kolobežke. Medzi najzaujímavejšie disciplíny patrila už tradične ,,Matulayova míľa“, ktorou si zamestnanci a dobrovoľníci pravidelne pripomínajú pamiatku zakladateľa zariadenia, nestora detskej neuropsychiatrie, odborníka na mentálnu retardáciu profesora Karola Matulaya.

Pozdraviť a podporiť súťažiacich prišiel osobne aj veliteľ Čestnej stráže prezidenta SR plukovník Miroslav Ištván, ktorý všetkým zaželal veľa športových úspechov a radosti z pohybu. Na záver podujatia sa plukovník Miroslav Ištván zúčastnil slávnostného dekorovania víťazov.

Tak ako každý ročník športových hier sa dobrovoľníkom v mene zamestnancov DSSpKM a klientov sociálnych zariadení poďakovala riaditeľka zariadenia pani Edita Kruszlíková: ,,Milí priatelia, dovoľte mi aby som Vám v mene DSSpKM úprimne poďakovala za Vašu nezištnú pomoc pri organizácii tradičnej športovej akcie. Verím, že sa v takejto príjemnej priateľskej atmosfére stretneme aj o rok.“

Organizačnému tímu s prípravou podujatia pomáhalo jedenásť príslušníkov Čestnej stráže prezidenta SR:

kpt. Andrea ŠANTOROVÁ, rtm. Ladislav FAJČÍK, rtn. Milota LESÁKOVÁ, rtn. Martin KOŠUDA, rtn. Ján MURAVSKÝ, čat. Martin TICHÁŇ, čat. Roman RABINA, slob. Magdaléna GRÍGEROVÁ, voj. 2. st. Róbert LöRINCZ, voj. 2. st. Richard NAGY, voj. 2. st. Michaela ČAJKOVÁ.

Prezidentova stráž pomáhala pri organizovaní športových hierPrezidentova stráž pomáhala pri organizovaní športových hierPrezidentova stráž pomáhala pri organizovaní športových hierPrezidentova stráž pomáhala pri organizovaní športových hierPrezidentova stráž pomáhala pri organizovaní športových hierPrezidentova stráž pomáhala pri organizovaní športových hier

Autor: kpt. Ing. Andrea RIŠIANOVÁ , Foto: kpt. Ing. Andrea RIŠIANOVÁ - Dátum: 01.06.2017
Čítanosť: 3166
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share