Preskocit navigáciu

Vojaci navštívili detskú onkológiu


Vojaci navštívili detskú onkológiu
Vo štvrtok 29. januára navštívili štyria príslušníci Čestnej stráže prezidenta Slovenskej republiky Detské onkologické oddelenie na bratislavských Kramároch. Cieľom návštevy bolo odovzdať výťažok z dobrovoľnej finančnej zbierky, ktorá sa stala už každoročnou tradíciou.

V uplynulých mesiacoch sa príslušníkom útvaru podarilo vyzbierať finančnú čiastku v hodnote 380 Eur. Časť z vyzbieraných finančných prostriedkov v hodnote 90 Eur bola použitá na nákup školských potrieb a didaktických pomôcok pre detských pacientov.

Druhá časť zbierky v hodnote 290 Eur bola prerozdelená rodine Neupauerovej a rodine Tóthovej, ktoré sa z dôvodu dvadsaťštyrihodinovej starostlivosti o svoje choré deti dostali do nepriaznivej finančnej situácie.

,,Som veľmi rád, že nielen vyzbieranými finančnými prostriedkami, ale aj našou prítomnosťou sme mohli onkologickým pacientom urobiť radosť a spríjemniť im pobyt na tomto oddelení,“ povedal v závere návštevy veliteľ Čestnej stráže prezidenta SR plukovník Miroslav Ištván.

Vojaci navštívili detskú onkológiuVojaci navštívili detskú onkológiuVojaci navštívili detskú onkológiuVojaci navštívili detskú onkológiuVojaci navštívili detskú onkológiuVojaci navštívili detskú onkológiu

Autor: npor. Ing. Andrea Rišianová , Foto: npor. Ing. Andrea Rišianová, por. Mgr. Mária Brtáňová - Dátum: 30.01.2015
Čítanosť: 7412
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share