Preskocit navigáciu

Posledný nástup útvaru v roku 2012


Posledný nástup útvaru v  roku 2012
Dnes predpoludním sa v priestoroch Duklianskych kasární uskutočnil slávnostný nástup útvaru za účasti náčelníka Vojenskej kancelárie prezidenta Slovenskej republiky (NVK PSR) generálporučíka Mariána Áča a členov Vojenskej kancelárie prezidenta Slovenskej republiky.
 
Ráznym podaním hlásenia náčelníkovi Vojenskej kancelárie PSR zahájil veliteľ útvaru Čestnej stráže prezidenta Slovenskej republiky (ČS PSR) plukovník Miroslav Ištván posledný nástup útvaru v tomto roku.
 
V úvodnom príhovore sa generálporučík Marián Áč všetkým poďakoval za kvalitne vykonanú prácu v roku 2012.
 
Vyvrcholením nástupu útvaru bolo udelenie ocenení najlepším príslušníkom útvaru. Z rúk generálporučíka Mariána Áča si štyria príslušníci útvaru prevzali Medailu Vojenskej kancelárie prezidenta Slovenskej republiky. Náčelník VK PSR im udelil Medailu VK PSR za významný podiel na spolupráci s Vojenskou kanceláriou PSR. Okrem tejto formy odmeny trinásti príslušníci útvaru získali znak ČS PSR a povolenie nosiť tento znak na vojenskej rovnošate.
 
Za tónov vianočnej koledy sa náčelník VK PSR pevným stiskom ruky rozlúčil s prítomnými vojakmi a zamestnancami, zaželal všetkým pokojné prežitie vianočných sviatkov a veľa osobných a pracovných úspechov v roku 2013.
 

Posledný nástup útvaru v tomto rokuPosledný nástup útvaru v tomto rokuPosledný nástup útvaru v tomto rokuPosledný nástup útvaru v tomto rokuPosledný nástup útvaru v tomto rokuPosledný nástup útvaru v tomto rokuPosledný nástup útvaru v tomto rokuPosledný nástup útvaru v tomto rokuPosledný nástup útvaru v tomto rokuPosledný nástup útvaru v tomto rokuPosledný nástup útvaru v tomto rokuPosledný nástup útvaru v tomto roku

Autor: npor. Ing. Andrea Rišianová , Foto: npor. Ing. Andrea Rišianová - Dátum: 19.12.2012
Čítanosť: 10406
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share