Preskocit navigáciu

Ďalší úspech v radoch Čestnej stráže prezidenta Slovenskej republiky


Ďalší úspech v radoch Čestnej stráže prezidenta Slovenskej republiky
V dňoch 1. a 2. decembra sa na plavárni Akadémie ozbrojených síl gen. M. R. Štefánika v Liptovskom Mikuláši uskutočnili už ôsme Majstrovstvá ozbrojených síl Slovenskej republiky vo vojensko-praktickom plávaní. Plavecké preteky boli rozdelené do štyroch kategórií. Z dôvodu súťažného nepomeru mužov a žien vznikli tri mužské kategórie (Muži do 30, Muži do 40 rokov a Muži nad 40 rokov) a jedna ženská kategória.  
 
Špeciálne plavecké disciplíny zamerané nielen na rýchlosť, ale aj na vytrvalosť a silu preverili telesnú zdatnosť všetkých zúčastnených pretekárov. Počas celej súťaže vládla priateľská atmosféra.
 
Po plaveckých pretekoch nasledovalo vyhlasovanie výsledkov. Medzi tridsiatimi pretekármi sa nestratil ani príslušník Čestnej stráže prezidenta Slovenskej republiky (ČS PSR) npor. Martin Faško, ktorý si z rúk povereného rektora Akadémie ozbrojených síl doc. Ing. Pavla Nečasa, PhD. prevzal diplom a pohár. Npor. Martin Faško  súťažil v mužskej kategórii do 40 rokov a umiestnil sa na vynikajúcom druhom mieste.
 
V utorok 13. decembra npor. Martinovi Faškovi k dosiahnutému športovému výsledku a tým aj k vzornej reprezentácii ČS PSR v Siení tradícií osobne zablahoželal veliteľ útvaru plk. Miroslav Ištván. „Som veľmi rád, že v rámci športových podujatí pokračujú príslušníci čestnej stráže vo vzornej reprezentácii útvaru,”  zdôraznil počas gratulácie veliteľ útvaru.

Ďalší úspech v radoch Čestnej stráže prezidenta Slovenskej republikyĎalší úspech v radoch Čestnej stráže prezidenta Slovenskej republiky

Autor: por. Ing. Andrea Rišianová , Foto: por. Ing, Andrea Rišianová - Dátum: 14.12.2011
Čítanosť: 14062
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share