Preskocit navigáciu

Domov sociálnych služieb pre deti Kampino.


Domov sociálnych služieb pre deti Kampino.

Dňa 8. novembra sa príslušníci Čestnej stráže prezidenta SR zúčastnili stretnutia s klientmi Domova sociálnych služieb pre deti Kampino- Petržalka. V rámci prezentácie Čestnej stráže prezidenta SR vojaci vykonali ukážku výstroja a výzbroje, predviedli dynamickú ukážku sebaobrany, ukážku trubača a galaprogram. Zamestnanci s deťmi pre príslušníkov čestnej stáže pripravili pestrú vernisáž obrazov a chutné občerstvenie.


V DSS pre deti Kampino sme navštívili prvý krát a našou prítomnosťou sme sa snažili obohatiť ich svet a upevniť priateľstvá medzi vojakmi a zdravotne postihnutými. Kto nezažil neuverí, aké puto sa dokáže vytvoriť aj s hendikepovanými. Táto krásna ukážka nás znovu presvedčila o tom že žiadne prekážky nie sú nezdolateľné.


Domov sociálnych služieb pre deti Kampino.Domov sociálnych služieb pre deti Kampino.Domov sociálnych služieb pre deti Kampino.Domov sociálnych služieb pre deti Kampino.Domov sociálnych služieb pre deti Kampino.Domov sociálnych služieb pre deti Kampino.Domov sociálnych služieb pre deti Kampino.Domov sociálnych služieb pre deti Kampino.Domov sociálnych služieb pre deti Kampino.Domov sociálnych služieb pre deti Kampino.Domov sociálnych služieb pre deti Kampino.Domov sociálnych služieb pre deti Kampino.

Autor: kpt. Mgr. Dagmara Štepánková , Foto: slob. Ondrej Dubnička - Dátum: 08.11.2023
Čítanosť: 574
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share