Preskocit navigáciu

SPOLOČNÁ ZODPOVEDNOSŤ


SPOLOČNÁ ZODPOVEDNOSŤ

V rámci operácie “Spoločná zodpovednosť“ realizovali Ozbrojené sily SR testovanie obyvateľov Slovenska na prítomnosť ochorenia COVID-19. Do druhej etapy tejto operácie sa zapojila aj Čestná stráž prezidenta SR priamou podporou v hlavnom meste SR v Bratislave. Príslušníci ČS PSR boli zaradení do 78 odberných miest, kde plnili úlohu veliteľov a riadili činnosť testovania obyvateľov. V rámci tejto operácie sa útvar podieľal aj na logistickom zabezpečení prepravy materiálu a personálu. Naši zdravotníci boli tiež vyčlenení na zabezpečenie testovania príslušníkov Ozbrojených síl SR, Policajného zboru SR a Hasičského a záchranného zboru SR.

V III. etape sme poskytli operačnú zálohu pre veliteľa stáleho operačného veliteľstva v prospech veliteľa regionálneho veliteľstva v Bratislave. Naši zdravotníci pokračovali v zabezpečení pretestovania príslušníkov Ozbrojených síl SR. Zároveň boli v dňoch 7.-8. novembra 2020 zdravotníci z radov príslušníkov ČS PSR vyčlenení na odberné miesta vytvorené v Mlynskej doline a na Mierovej ulici v bratislavskom Ružinove.

Celkovo sa do tejto operácie zapojilo 140 príslušníkov ČS PSR. Operácia Spoločná zodpovednosť splnila svoj cieľ.


SPOLOČNÁ ZODPOVEDNOSŤSPOLOČNÁ ZODPOVEDNOSŤSPOLOČNÁ ZODPOVEDNOSŤSPOLOČNÁ ZODPOVEDNOSŤSPOLOČNÁ ZODPOVEDNOSŤSPOLOČNÁ ZODPOVEDNOSŤSPOLOČNÁ ZODPOVEDNOSŤSPOLOČNÁ ZODPOVEDNOSŤSPOLOČNÁ ZODPOVEDNOSŤSPOLOČNÁ ZODPOVEDNOSŤSPOLOČNÁ ZODPOVEDNOSŤSPOLOČNÁ ZODPOVEDNOSŤSPOLOČNÁ ZODPOVEDNOSŤ

Autor: kpt. Ing. Andrea Šantorová , Foto: príslušníci ČS PSR - Dátum: 10.11.2020
Čítanosť: 3012
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share