Preskocit navigáciu

Návšteva ordinára Ozbrojených síl a Ozbrojených zborov SR


Návšteva ordinára Ozbrojených síl a Ozbrojených zborov SR

Pri príležitosti trojkráľovej návštevy nás v piatok 10. januára navštívil vojenský biskup-ordinár Ozbrojených síl a Ozbrojených zborov Slovenskej republiky Mons. František Rábek, aby v období Zjavenia Pána požehnal pracovné priestory príslušníkov útvaru.

Vojenského biskupa spolu so sprievodom privítal na pôde útvaru veliteľ čestnej stráže plukovník Branislav Vavrinec spolu s náčelníkom štábu podplukovníkom Andrejom Tvrdoňom.

Počas trojkráľovej návštevy ordinár v duchovnom slove počas svätej omše priblížil veriacim udalosť Zjavenia Pána trom mudrcom od Východu a zdôraznil význam Božieho požehnania. Koledníci z bratislavskej Petržalky zahrali a zaspievali koledy a zavinšovali zdravie a šťastie všetkým prítomným.

Po spoločných modlitbách a zaznení trojkráľových kolied Mons. František Rábek slávnostne požehnal pracovné priestory útvaru a jeho príslušníkom zaželal veľa Božej pomoci v plnení náročnej a zodpovednej práce.


Návšteva ordinára Ozbrojených síl a Ozbrojených zborov SRNávšteva ordinára Ozbrojených síl a Ozbrojených zborov SRNávšteva ordinára Ozbrojených síl a Ozbrojených zborov SRNávšteva ordinára Ozbrojených síl a Ozbrojených zborov SRNávšteva ordinára Ozbrojených síl a Ozbrojených zborov SRNávšteva ordinára Ozbrojených síl a Ozbrojených zborov SR

Autor: kpt. Ing. Andrea Šantorová , Foto: rtn. Michal Potocký - Dátum: 10.01.2020
Čítanosť: 7555
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share