Preskocit navigáciu

Priestory útvaru sa zmenili na mobilnú transfúznu stanicu


Priestory útvaru sa zmenili na mobilnú transfúznu stanicu
V pondelok 5. októbra sa v spolupráci s Národnou transfúznou službou SR uskutočnil v Sieni tradícií Čestnej stráže prezidenta SR dobrovoľný bezpríspevkový odber krvi.

V úvode podujatia vystúpil s príhovorom veliteľ ČS PSR plukovník Miroslav Ištván: ,, Úloha ľudskej krvi je nezastupiteľná. Veľmi ma teší, že sa Čestnej stráži prezidenta SR v spolupráci s Národnou transfúznou službou SR v tomto roku podarilo zorganizovať dobrovoľný mobilný bezpríspevkový odber krvi už po druhýkrát. Veľmi si vážim všetkých šľachetných ľudí, ktorí sa dnes rozhodli prísť a zachrániť niekomu to najvzácnejšie-ľudský život."

Darovať životodarnú tekutinu sa rozhodli nielen príslušníci útvaru, Vojenskej kancelárie prezidenta SR, ale aj Ministerstva obrany SR a Generálneho štábu Ozbrojených síl SR. Medzi početnými darcami nechýbali mnohonásobní darcovia krvi, ale aj prvodarcovia.

Všetkým darcom krvi úprimne ĎAKUJEME.

Priestory útvaru sa zmenili na mobilnú transfúznu stanicuPriestory útvaru sa zmenili na mobilnú transfúznu stanicuPriestory útvaru sa zmenili na mobilnú transfúznu stanicuPriestory útvaru sa zmenili na mobilnú transfúznu stanicuPriestory útvaru sa zmenili na mobilnú transfúznu stanicuPriestory útvaru sa zmenili na mobilnú transfúznu stanicu

Autor: npor. Ing. Andrea Rišianová , Foto: npor. Ing. Andrea Rišianová - Dátum: 06.10.2015
Čítanosť: 4000
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share