Preskocit navigáciu

Rotácia ISAF Afganistan


Rotácia ISAF Afganistan

Dňa 7. júna 2013 sa uskutočnil slávnostný nástup príslušníkov ozbrojených síl SR pri príležitosti rotácie v operácii ISAF Afganistan v priestoroch kasární 11. mechanizovaného práporu /11. mpr./ Martin. Celkom 126 príslušníkov odchádza plniť úlohy do priestoru leteckej základne v Kandaháre. Uvedeného nástupu sa zúčastnili štyria príslušníci Vojenskej polície /VP/ z Útvaru VP Prešov a jeden príslušník z riaditeľstva VP z oddelenia kynológie so služobným psom na detekciu omamných a psychotropných látok /drogy/, ktorí budú plniť úlohy v jednotke medzinárodnej vojenskej polície /IMP/ a v národnom podpornom prvku /NSE/.

Slávnostného nástupu sa zúčastnil veliteľ Pozemných síl (PS) OS SR brigádny generál Ondřej Novosad, riaditeľ VP plukovník Jaroslav Hamár, primátor mesta Martin Andrej Hrnčiar, velitelia útvarov v posádke Martin spolu s predstaviteľmi silových zložiek a samozrejme rodinnými príslušníkmi a známymi odchádzajúcich vojakov.


Rotácia ISAF AfganistanRotácia ISAF AfganistanRotácia ISAF AfganistanRotácia ISAF AfganistanRotácia ISAF AfganistanRotácia ISAF AfganistanRotácia ISAF AfganistanRotácia ISAF AfganistanRotácia ISAF Afganistan

Autor: VP , Foto: VP - Dátum: 10.06.2013
Čítanosť: 17290
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share