Preskocit navigáciu

Prezentácia útvaru pre stredné školy.


Prezentácia útvaru pre stredné školy.

Dňa 13. novembra navštívili študenti Spojenej strednej odbornej školy agrotechnickej J. A. Gagarina a Strednej odbornej školy technickej Petržalka Čestnú strហprezidenta SR. Študentov privítal velitež Čestnej stráže prezidenta SR plukovník Andrej TVRDOŇ. V rámci prezentácie útvaru major Vladimír RAKOVIČ oboznámil študentov s hlavnými úlohami, ktoré Čestná strហprezidenta SR plní. Program pokračoval prehliadkou budovy, kde študenti mohli nazrie do sály cti a slávy a do skladov so zbraňami a rovnošatami.

Následne sa presunuli do telocvične, kde si vojaci pripravili pre študentov ukážku poradovej a odbornej prípravy, ukážku výstroje a výzbroje, ukážku sebaobrany a galaprogramu. V regrutačnom stánku príslušníci Čestnej stráže prezidenta SR prezentovali propagačné materiály pre študentov a objasnili špecifické podmienky prijatia k nášmu útvaru a k Ozbrojeným silám SR.

Na konci prezentácie útvaru velitež Čestnej stráže prezidenta SR plukovník Andrej TVRDOŇ rozdal študentom pamätné listy a poďakoval za účas.


Prezentácia útvaru pre stredne školy.Prezentácia útvaru pre stredne školy.Prezentácia útvaru pre stredne školy.Prezentácia útvaru pre stredne školy.Prezentácia útvaru pre stredne školy.Prezentácia útvaru pre stredne školy.Prezentácia útvaru pre stredne školy.Prezentácia útvaru pre stredne školy.Prezentácia útvaru pre stredne školy.Prezentácia útvaru pre stredne školy.Prezentácia útvaru pre stredne školy.Prezentácia útvaru pre stredne školy.Prezentácia útvaru pre stredne školy.Prezentácia útvaru pre stredne školy.Prezentácia útvaru pre stredne školy.Prezentácia útvaru pre stredne školy.Prezentácia útvaru pre stredne školy.Prezentácia útvaru pre stredne školy.Prezentácia útvaru pre stredne školy.Prezentácia útvaru pre stredne školy.Prezentácia útvaru pre stredne školy.Prezentácia útvaru pre stredne školy.Prezentácia útvaru pre stredne školy.Prezentácia útvaru pre stredne školy.Prezentácia útvaru pre stredne školy.Prezentácia útvaru pre stredne školy.Prezentácia útvaru pre stredne školy.Prezentácia útvaru pre stredne školy.Prezentácia útvaru pre stredne školy.Prezentácia útvaru pre stredne školy.Prezentácia útvaru pre stredne školy.Prezentácia útvaru pre stredne školy.Prezentácia útvaru pre stredne školy.Prezentácia útvaru pre stredne školy.Prezentácia útvaru pre stredne školy.Prezentácia útvaru pre stredne školy.

Autor: kpt. Mgr. Dagmara Štepánková , Foto: slob. Ondrej Dubnička - Dátum: 13.11.2023
Čítanos: 798
Verzia pre tlač

Skoči na menu


Share