Preskocit navigáciu




VYHLADÁVANIE

Kalendár udalostí

Predchádzajúci mesiac Nasledujúci mesiac
Marec 2024
Po Ut St Št Pi So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031


Vyhlásenie o prístupnosti

Veliteľské zhromaždenie veliteľa ZaSKIS


Veliteľské zhromaždenie veliteľa ZaSKIS

     Dňa 28. septembra 2021 vykonal veliteľ Základne stacionárnych KIS Trenčín, plukovník Jozef Furák, svoje veliteľské zhromaždenie za účasti náčelníka Odboru BOIaKIS ŠbPO GŠ Ozbrojených síl SR, plukovníka Imricha Petrufa a hlavných funkcionárov ZaSKIS. Veliteľské zhromaždenie je zavŕšením prípravy útvarov a zložiek Ozbrojených síl SR v každom výcvikovom cykle.

     Plukovník Furák dôsledne vyhodnotil splnenie stanovených úloh vo výcvikovom období r. 2020-2021 a nanajvýš konkrétne vyhodnotil aktivity základne po jednotlivých primárnych oblastiach. Hodnotené obdobie bolo, tak ako mnoho oblastí života spoločnosti, aj v podmienkach ozbrojených síl determinované pandémiou COVID-19 a s tým spojených obmedzení výcvikových aktivít a samotného plnenia stanovených úloh. Veliteľ však konštatoval, že úlohy postavené pred príslušníkov základne boli splnené na požadovanej úrovni, za čo všetkým úprimne poďakoval. V ďalšej časti zhromaždenia oboznámil hlavných funkcionárov s prioritami Náčelníka generálneho štábu Ozbrojených síl SR a hlavnými úlohami postavenými pred príslušníkov základne na nasledujúce dvojročné obdobie.

     Neodmysliteľnou súčasťou tohto zamestnania bolo aj ocenenie jej najlepších príslušníkov. mjr. Ing. Juraj Onder, npor. Ing. Matej Šimna, npor. Ing. Mária Želonková a rtm. Miroslava Vaneková si z rúk veliteľa prevzali vojenské vyznamenania.

     Na záver veliteľ základne ešte raz vyjadril poďakovanie všetkým zúčastneným za ich príkladnú riadiacu prácu a požiadal ich, aby jeho slová tlmočili aj všetkým podriadeným profesionálnym vojakom a zamestnancom. - „Pevne verím, že tak, ako sme plnili doterajšie úlohy, tak aj úlohy pred nás postavené v nasledujúcom období splníme so cťou a na výbornej profesionálnej úrovni“ - dodal plukovník Jozef Furák. Rovnako i plukovník Imrich Petruf ocenil prácu ZaSKIS, vyzdvihol splnené ciele a poďakoval za prácu, ktorú príslušníci základne vykonávali v hodnotenom období.


foto1

Autor: nrtm. Richard Dobiáš , Foto: kpt. Ing. Milan VAVRUŠ - Dátum: 05.10.2021
Čítanosť: 4882
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share