Preskocit navigáciu

Výstup na Kriváň


Výstup  na Kriváň

V sobotu 4. septembra sa uskutočnil 26. medzinárodný výstupu na Kriváň, ktorý organizoval Zväz vojakov SR a Veliteľstvo Síl pre špeciálne operácie. V tomto roku sa výstupu zúčastnilo 28 príslušníkov Čestnej stráže prezidenta SR spolu s rodinnými príslušníkmi. Túra začala o 7 hodine ráno na turistickej zastávke Tri studničky. Na vrchole Kriváňa sme obdržali účastnícky list za absolvovanie náročného výstupu. Na Štrbské pleso sa podarilo posledným účastníkom doraziť pred 17 hodinou podvečer. Milým prekvapením na túre bolo stretnutie s bývalým veliteľom čestnej stráže plukovníkom v zálohe Rudolfom Kebískom a tiež s ordinárom Ozbrojených síl a ozbrojených zborov SR Mons. Františkom Rábekom.

Za všetkých zúčastnených príslušníkov ČS PSR patrí poďakovanie majorovi Rastislavovi Čuhákovi za organizáciu tohto podujatia.


Výstup  na KriváňVýstup  na KriváňVýstup  na KriváňVýstup  na KriváňVýstup  na KriváňVýstup  na KriváňVýstup  na KriváňVýstup  na KriváňVýstup  na KriváňVýstup  na KriváňVýstup  na KriváňVýstup  na KriváňVýstup  na KriváňVýstup  na Kriváň

Autor: kpt. Ing. Andrea Šantorová , Foto: kpt. Ing. Andrea Šantorová - Dátum: 04.09.2021
Čítanosť: 2600
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share