Rozlúčka s generálom


Rozlúčka s generálom

Prezidentka Zuzana Čaputová sa vo štvrtok 8. júla 2021 ako hlavná veliteľka ozbrojených síl poďakovala brigádnemu generálovi Karolovi Navrátilovi za jeho službu v ozbrojených silách. Rozlúčkový ceremoniál s generálmi pred ich odchodom do výslužby je novovzniknutou tradíciou, kedy generálom prezidentka ako hlava štátu a hlavná veliteľka ozbrojených síl osobne poďakuje za ich službu vlasti.

Prezidentka brigádnemu generálovi Karolovi Navrátilovi odovzdala ďakovaný list a ocenila, že na jeho hodnotný príspevok pri vypracovaní plánov pozemných síl, požiadaviek a špecifikácií na techniku pre naše jednotky budú môcť nadviazať aj jeho nasledovníci vo funkcii.

Štátnu protokolárnu akciu v rozsahu plných pôct na zadnom nádvorí a vo vnútri prezidentského paláca zabezpečovalo celkom osemdesiatpäť príslušníkov Čestnej stráže prezidenta SR pod velením kpt. Ing. Tomáša Meda.


Rozlúčka s brigádnym generálom Karolom Navrátilom Rozlúčka s brigádnym generálom Karolom Navrátilom Rozlúčka s brigádnym generálom Karolom Navrátilom Rozlúčka s brigádnym generálom Karolom Navrátilom Rozlúčka s brigádnym generálom Karolom Navrátilom Rozlúčka s brigádnym generálom Karolom Navrátilom Rozlúčka s brigádnym generálom Karolom Navrátilom Rozlúčka s brigádnym generálom Karolom Navrátilom Rozlúčka s brigádnym generálom Karolom Navrátilom Rozlúčka s brigádnym generálom Karolom Navrátilom Rozlúčka s brigádnym generálom Karolom Navrátilom Rozlúčka s brigádnym generálom Karolom Navrátilom

Autor: mjr. Ing. Daniel Rubeš , Foto: slob. Miroslav Zjan - Dátum: 09.07.2021
Čítanosť: 2737
Verzia pre tlač

Skočiť na menu