Prijatie Zdenka Pajera


Prijatie Zdenka Pajera

Dňa 22. januára v Dukelských kasárňach na pôde Čestnej stráže prezidenta veliteľ ČS PSR plukovník Branislav Vavrinec prijal Zdenka Pajera, ktorý je zdravotne ťažko postihnutý. Prijatie sa uskutočnilo na jeho žiadosť, nakoľko je veľkým obdivovateľom ozbrojených síl. Jeho túžbou bolo osobne sa stretnúť a poďakovať príslušníkom Ozbrojených síl SR za ich prácu a obetavosť pri budovaní obrany štátu, za nasadenie životov v medzinárodnom krízovom manažmente ale i pomoci verejnosti v krízových situáciách. V rámci ukážky útvaru si Zdenko Pajer prezrel Sieň cti a slávy Čestnej stráže prezidenta SR, výstroj a výzbroj príslušníkov ČS PSR, zoznámil sa s históriou a súčasnosťou Čestnej stráže prezidenta SR. Prezentácia pokračovala spolu s príslušníkmi Vojenskej polície MO SR, ktorí sa prezentovali zahraničnými misiami, výcvikom v sťažených podmienkach a kynológiou.

Na záver veliteľ ČS PSR plukovník Branislav Vavrinec vyslovil vďaku Zdenkovi Pajerovi, že si všíma vojakov a ich činnosť, ktorú vykonávajú v krízových situáciách a odovzdal mu bulletin o našom útvare.


Prijatie Zdenka PajeraPrijatie Zdenka PajeraPrijatie Zdenka PajeraPrijatie Zdenka PajeraPrijatie Zdenka PajeraPrijatie Zdenka PajeraPrijatie Zdenka PajeraPrijatie Zdenka PajeraPrijatie Zdenka PajeraPrijatie Zdenka PajeraPrijatie Zdenka PajeraPrijatie Zdenka Pajera

Autor: kpt. Ing. Andrea Šantorová , Foto: rtn. Michal Potocký - Dátum: 22.01.2020
Čítanosť: 7393
Verzia pre tlač

Skočiť na menu