Preskocit navigáciu

Strelecká súťaž


Strelecká súťaž

Presne po roku, 18. októbra 2018, sme sa opäť zišli v priestoroch vojenského výcvikového priestoru Turecký Vrch pri príležitosti organizácie 13. ročníka Streleckej súťaže náčelníka Vojenskej kancelárie prezidenta SR a veliteľa Čestnej stráže prezidenta SR.

Účastníkov streleckej súťaže z radov Kancelárie prezidenta Slovenskej republiky a Hradní stráže Praha v priestoroch VVP Turecký Vrch privítal veliteľ sídla prezidenta SR plukovník Norbert KÁDEK a veliteľ útvaru ČS PSR plukovník Branislav VAVRINEC.

Súťažilo sa v družstvách a svoje strelecké zručnosti si účastníci mohli preveriť v disciplínach streľba z pištole Pi vz. 82, z pušky SaPu vz. 52/57 a samopalu Sa vz. 58 P.

Program streleckej súťaže bol bohatý, súťaže sa zúčastnilo 40 strelcov. Riadiacim súťaže bol ZV ČS PSR podplukovník Ján Krajčovič.

Po skončení samotnej súťaže príslušníci ČS PSR zabezpečili strieľajúcim malé občerstvenie - pravý vojenský guláš, ktorý pripravil rtm. Peter Duch. Záverom boli slávnostne vyhlásené výsledky streleckej súťaže. Vyhodnotení boli najlepší strelci súťaže v kategórii muži a ženy a najlepší muži a ženy v jednotlivých disciplínach.

Za bezchybný priebeh a výbornú atmosféru sa príslušníkov ČS PSR poďakoval vedúci kancelárie prezidenta SR Štefan Rozkopal.


Strelecká súťažStrelecká súťažStrelecká súťažStrelecká súťažStrelecká súťažStrelecká súťažStrelecká súťažStrelecká súťažStrelecká súťažStrelecká súťažStrelecká súťažStrelecká súťaž

Autor: kpt. Ing. Andrea Šantorová , Foto: voj. Miroslav Zjan - Dátum: 18.10.2018
Čítanosť: 2781
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share