Preskocit navigáciu

Ruža - symbol úcty a obdivu k ženám


Ruža - symbol úcty a obdivu k ženám
Druhý marcový týždeň sa v našej vlasti i celom svete nesie v znamení osláv Medzinárodného dňa žien. Úcta a obdiv patrí všetkým ženám bez výnimky. Inak tomu nie je ani v prípade tých, ktoré pracujú v mužskom vojenskom svete.
 
Vo štvrtok 8. marca sa pri príležitosti Medzinárodného dňa žien uskutočnil v priestoroch Duklianskych kasární slávnostný obed veliteľa Čestnej stráže prezidenta SR s profesionálnymi vojačkami a zamestnankyňami útvaru.

,,Vážené dámy, dovoľte mi, aby som Vám v mene veliteľa útvaru, vo svojom mene, ako aj mene všetkých svojich kolegov úprimne poďakoval za Vašu obetavosť a zodpovednosť pri plnení úloh v prospech Čestnej stráže prezidenta SR. Zo srdca Vám želám veľa zdravia, šťastia, lásky, pohody a úspechov v pracovnom a rodinnom živote,“ zdôraznil vo svojom príhovore náčelník štábu ČS PSR podplukovník Andrej Tvrdoň.

Ku gratulácii náčelníka štábu sa počas slávnostného obedu pripojil veliaci poddôstojník ČS PSR štábny nadrotmajster Ján Štefan, náčelník logistiky major Marek Mindžák a odborný referent finančno-ekonomickej služby pán Juraj Pivko. Menovaní na znak úcty a obdivu k ženám obdarovali prítomné krásnou voňavou ružou.
 

Ruža - symbol úcty a obdivu k ženámRuža - symbol úcty a obdivu k ženámRuža - symbol úcty a obdivu k ženámRuža - symbol úcty a obdivu k ženámRuža - symbol úcty a obdivu k ženámRuža - symbol úcty a obdivu k ženám

Autor: kpt. Ing. Andrea RIŠIANOVÁ , Foto: čat. Michal POTOCKÝ - Dátum: 09.03.2018
Čítanosť: 3160
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share