Preskocit navigáciu

Prezentácia ČS PSR na verejnosti


Prezentácia ČS PSR na verejnosti
V piatok 23. júna sa pri príležitosti Dňa školy uskutočnila v Základnej škole na Karloveskej ulici v Bratislave prezentácia Čestnej stráže prezidenta SR. Študentov a hostí privítala na školskom dvore riaditeľka školy pani Mgr. Eva Horníková.
 
V úvode prezentácie vystúpila kapitánka Andrea Rišianová, ktorá študentom zrozumiteľnou a zábavnou formou predstavila históriu a organizačnú štruktúru útvaru, hlavné úlohy a špecifické požiadavky prijatia k Čestnej stráži prezidenta SR.
 
Príjemným spestrením boli aj statické ukážky výstroja a výzbroje doplnené o hudobné vystúpenie orchestrálneho hráča - hudobníka sólistu desiatnika Mareka Turčeka.

Úsmev na tvárach detí vyčarila dynamická ukážka boja zblízka pod vedením desiatnika Petra Helešica, ako aj ukážka netradičných cvikov so zbraňou pod vedením čatára Stanislava Štrbavého. Po skončení prezentácie útvaru nasledovalo spoločné fotenie s prezidentovými mužmi.

Prezentácia ČS PSR na verejnosti Prezentácia ČS PSR na verejnosti Prezentácia ČS PSR na verejnosti Prezentácia ČS PSR na verejnosti Prezentácia ČS PSR na verejnosti Prezentácia ČS PSR na verejnosti

Autor: kpt. Ing. Andrea RIŠIANOVÁ , Foto: kpt. Ing. Andrea RIŠIANOVÁ - Dátum: 26.06.2017
Čítanosť: 2851
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share