Preskocit navigáciu

Deň odvahy-Bunker BS - 8 aj s ČS PSR


Deň odvahy-Bunker BS - 8 aj s ČS PSR
V stredu 15. marca sa v spolupráci s občianskym združením Major uskutočnila v priestoroch vojenského historického bunkra na Kopčianskej ulici v Petržalke aktivita Regrutačnej skupiny Bratislava s názvom ,,Deň odvahy-Bunker BS-8.

Predmetná aktivita Regrutačnej skupiny Bratislava zameraná na študentov stredných škôl bola organizovaná v rámci branno-športového dňa. Jej cieľom bolo zabezpečiť pozitívnu prezentáciu ozbrojených síl a zvyšovať dôveryhodnosť rezortu obrany SR v rámci Bratislavského samosprávneho kraja.

Pre študentov bratislavských stredných škôl bol pripravený zaujímavý program zameraný na podporu výchovy k vlastenectvu a pozitívnu prezentáciu ozbrojených síl.

Súčinnosť na podujatí poskytla aj Čestná stráž prezidenta SR, ktorá zabezpečila statickú ukážku výzbroje a výstroja Čestnej stráže prezidenta SR.

Činnosť a špecifiká služby v Ozbrojených silách SR študentom priblížili nielen príslušníci Čestnej stráže prezidenta SR, ale aj Čestnej stráže OS SR, Regrutačnej skupiny Bratislava ako aj príslušníci Vojenskej polície Bratislava. Zaujímavým spestrením podujatia boli kynologické ukážky (vyhľadávanie omamných a psychotropných látok skrytých na vozidle, ukážky poslušnosti psa a zadržania páchateľa).

Deň odvahy-Bunker BS -8 aj s ČS PSRDeň odvahy-Bunker BS -8 aj s ČS PSRDeň odvahy-Bunker BS -8 aj s ČS PSRDeň odvahy-Bunker BS -8 aj s ČS PSRDeň odvahy-Bunker BS -8 aj s ČS PSRDeň odvahy-Bunker BS -8 aj s ČS PSR

Autor: kpt. Ing. Andrea Rišianová , Foto: kpt. Ing. Andrea Rišianová - Dátum: 16.03.2017
Čítanosť: 2865
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share