Preskocit navigáciu

Prezident prijal poverovacie listiny


Prezident prijal poverovacie listiny
V stredu 1. marca sa v priestoroch Grasalkovičovho paláca uskutočnil slávnostný akt odovzdávania poverovacích listín.

Počas nástupnej audiencie odovzdali do rúk prezidenta Slovenskej republiky poverovacie listiny ôsmi nerezidentní mimoriadni a splnomocnení veľvyslanci a veľvyslankyne akreditovaní pre Slovenskú republiku: Simon Madjumo Maruta z Namíbijskej republiky, Paulina F. Navarro z Panamskej republiky, Myo Aye z Mjanmarského zväzu, Largaton G. Ouattara z Pobrežia Slonoviny, Lucía R. Badía z Salvádorskej republiky, Fernando Rojas Samanez z Peruánskej republiky, Marcel R. Tibaleka z Ugandskej republiky a Brendon Hammer z Austrálskeho zväzu.

Slávnostný ceremoniál na prednom nádvorí a v priestoroch Grasalkovičovho paláca zabezpečili na vysokej profesionálnej úrovni príslušníci Čestnej stráže prezidenta Slovenskej republiky pod velením veliteľa útvaru plukovníka Miroslava Ištvána a pod velením veliteľa 2. roty Čestnej stráže prezidenta SR majora Jána Krajčoviča.

Prezident prijal poverovacie listinyPrezident prijal poverovacie listinyPrezident prijal poverovacie listinyPrezident prijal poverovacie listinyPrezident prijal poverovacie listinyPrezident prijal poverovacie listinyPrezident prijal poverovacie listinyPrezident prijal poverovacie listinyPrezident prijal poverovacie listinyPrezident prijal poverovacie listinyPrezident prijal poverovacie listinyPrezident prijal poverovacie listiny

Autor: kpt. Ing. Andrea Rišianová , Foto: kpt. Ing. Andrea Rišianová - Dátum: 02.03.2017
Čítanosť: 2471
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share