Preskocit navigáciu

Prezident v rámci pracovného výjazdu navštívil mesto Liptovský Mikuláš


Prezident v rámci pracovného výjazdu navštívil mesto Liptovský Mikuláš
Vo štvrtok 23. februára prezident Slovenskej republiky navštívil mesto Liptovský Mikuláš. Súčasťou programu pracovného výjazdu prezidenta republiky bolo stretnutie s predstaviteľmi mesta, účasť na pietnom akte kladenia vencov k pamätníku padlých vojakov, ktorí položili svoje životy pri osolobodzovaní mesta.

Hlava štátu v rámci pracovného výjazdu na Liptove navštívila aj historické priestory starej evanjelickej fary, Gymnázium Michala Miloslava Hodžu a vodnú nádrž Liptovská Mara.
 
V popoludňajších hodinách prezident SR a hlavný veliteľ Ozbrojených síl SR v sprievode ministra obrany SR Petra Gajdoša navštívil Akadémiu ozbrojených síl generála Milana Rastislava Štefánika, ktorá je jedinou vzdelávacou inštitúciou zameranou na vzdelávanie budúcich dôstojníkov ozbrojených síl.

Na tejto vojenskej akadémii je iný život, ako na iných univerzitách a vysokých školách. Je to život, ktorý vás učí zodpovednosti, uviedol na slávnostnom nástupe akadémie hlavný veliteľ ozbrojených síl.
 
Pietny akt kladenia vencov a  vzdávanie vojenských pôct prezidentovi  počas návštevy vojenskej akadémie zabezpečili na vysokej profesionálnej úrovni príslušníci Čestnej stráže prezidenta SR.
 

Prezident v rámci pracovného výjazdu navštívil mesto Liptovský MikulášPrezident v rámci pracovného výjazdu navštívil mesto Liptovský MikulášPrezident v rámci pracovného výjazdu navštívil mesto Liptovský MikulášPrezident v rámci pracovného výjazdu navštívil mesto Liptovský MikulášPrezident v rámci pracovného výjazdu navštívil mesto Liptovský MikulášPrezident v rámci pracovného výjazdu navštívil mesto Liptovský MikulášPrezident v rámci pracovného výjazdu navštívil mesto Liptovský MikulášPrezident v rámci pracovného výjazdu navštívil mesto Liptovský MikulášPrezident v rámci pracovného výjazdu navštívil mesto Liptovský MikulášPrezident v rámci pracovného výjazdu navštívil mesto Liptovský MikulášPrezident v rámci pracovného výjazdu navštívil mesto Liptovský Mikuláš>Čestná stráž Prezidenta republiky>Čestná stráž prezidenta Slovenskej republiky>Prezident v rámci pracovného výjazdu navštívil mesto Liptovský Mikuláš www  Navigácia

Autor: kpt. Ing. Andrea Rišianová , Foto: kpt. Ing. Andrea Rišianová - Dátum: 24.02.2017
Čítanosť: 2497
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share