Preskocit navigáciu

Prezident prijal poverovacie listiny


Prezident prijal poverovacie listiny
V stredu 8. februára sa v priestoroch Grasalkovičovho paláca uskutočnil slávnostný akt odovzdávania poverovacích listín. Počas nástupnej audiencie odovzdal do rúk prezidenta Slovenskej republiky poverovacie listiny mimoriadny a splnomocnený veľvyslanec Ukrajiny Jurij Jurijovič Muška.

Prezident Andrej Kiska sa v  rozhovore so zahraničným diplomatom  zaujímal o pokračovanie procesu reforiem a celkový ekonomický vývoj na Ukrajine. Novovymenovaný diplomat informoval prezidenta ohľadom aktuálnej bezpečnostnej a humanitárnej situácie na východe Ukrajiny. V závere stretnutia sa Jurij Jurijovič Muška poďakoval hlave štátu za pokračujúcu podporu Slovenska v Ukrajine.
  
Slávnostný ceremoniál na prednom nádvorí a v priestoroch Grasalkovičovho paláca zabezpečili na vysokej profesionálnej úrovni príslušníci Čestnej stráže prezidenta Slovenskej republiky pod velením majora Jána Krajčoviča.

Prezident prijal poverovacie listinyPrezident prijal poverovacie listinyPrezident prijal poverovacie listinyPrezident prijal poverovacie listinyPrezident prijal poverovacie listinyPrezident prijal poverovacie listiny

Autor: kpt. Ing. Andrea Rišianová , Foto: kpt. Ing. Andrea Rišianová - Dátum: 09.02.2017
Čítanosť: 2616
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share