Preskocit navigáciu

ČS PSR participovala na budovaní pozitívnej prezentácie ozbrojených síl


ČS PSR participovala na budovaní pozitívnej prezentácie ozbrojených síl
V pondelok 30. januára sa v spolupráci s občianskym združením Major v priestoroch strelnice HUNTER CLUB na Teslovej ulici v Bratislave uskutočnila aktivita Regrutačnej skupiny Ozbrojených síl SR Bratislava s názvom „OPEN DAY 2017“ zameraná na študentov stredných škôl.

Pre štyridsať študentov Súkromnej odbornej strednej školy ochrany osôb a majetku so sídlom v Bratislave bol pripravený zaujímavý program zameraný na podporu výchovy k vlastenectvu a pozitívnu prezentáciu ozbrojených síl.

Súčinnosť na tomto podujatí poskytol aj útvar Čestnej stráže prezidenta SR, ktorý zabezpečoval statickú ukážku výzbroje a výstroja ozbrojených síl.

,,Medzi hlavné úlohy Regrutačnej skupiny OS SR Bratislava patrí propagácia ozbrojených síl na verejnosti, vykonávanie aktivít na podporu personálneho doplňovania OS SR, preto túto aktivitu hodnotím veľmi pozitívne. Študenti počas podujatia prejavili veľký záujem o prijatie do štátnej služby profesionálneho vojaka,“ zdôraznil v rozhovore príslušník Regrutačnej skupiny Bratislava rotný Ján Balážik.

Záujemcovia o prijatie do štátnej služby profesionálneho vojaka získajú viac informácií na internetovej adrese www.vojak.mil.sk.

ČS PSR participovala na budovaní pozitívnej prezentácie ozbrojených sílČS PSR participovala na budovaní pozitívnej prezentácie ozbrojených sílČS PSR participovala na budovaní pozitívnej prezentácie ozbrojených sílČS PSR participovala na budovaní pozitívnej prezentácie ozbrojených sílČS PSR participovala na budovaní pozitívnej prezentácie ozbrojených sílČS PSR participovala na budovaní pozitívnej prezentácie ozbrojených síl

Autor: kpt. Ing. Andrea Rišianová , Foto: kpt. Ing. Andrea Rišianová - Dátum: 31.01.2017
Čítanosť: 4892
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share