Preskocit navigáciu

Prezident prijal poverovacie listiny


Prezident prijal poverovacie listiny
V utorok 6. septembra sa v priestoroch Grasalkovičovho paláca uskutočnil slávnostný akt odovzdávania poverovacích listín. Počas nástupnej audiencie odovzdali do rúk hlavy štátu svoje menovacie dekréty traja mimoriadni a splnomocnení rezidentní veľvyslanci akreditovaní pre Slovenskú republiku.

Najvyššiemu ústavnému činiteľovi Slovenskej republiky odovzdal svoje poverovacie listiny mimoriadny a splnomocnený veľvyslanec Igor Leščeň z Bieloruskej republiky, mimoriadny a splnomocnený veľvyslanec Adam H. Sterling zo Spojených štátov amerických a mimoriadny a splnomocnený veľvyslanec Alfred Prinz von Schönburg-Hartenstein zastupujúci Zvrchovaný vojenský špitálsky rád svätého Jána Jeruzalemského z Rodosu a Malty.
 
Slávnostný ceremoniál na prednom nádvorí a v priestoroch Grasalkovičovho paláca zabezpečili na vysokej profesionálnej úrovni príslušníci Čestnej stráže prezidenta Slovenskej republiky pod velením veliteľa útvaru plukovníka Miroslava Ištvána.

Prezident prijal poverovacie listinyPrezident prijal poverovacie listinyPrezident prijal poverovacie listinyPrezident prijal poverovacie listinyPrezident prijal poverovacie listinyPrezident prijal poverovacie listinyPrezident prijal poverovacie listinyPrezident prijal poverovacie listinyPrezident prijal poverovacie listinyPrezident prijal poverovacie listinyPrezident prijal poverovacie listinyPrezident prijal poverovacie listiny

Autor: npor. Ing. Andrea Rišianová , Foto: npor. Ing. Andrea Rišianová - Dátum: 07.09.2016
Čítanosť: 3039
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share