Preskocit navigáciu

Prezident prijal nových veľvyslancov


Prezident prijal nových veľvyslancov
V stredu 8. júna odovzdali do rúk prezidenta Slovenskej republiky menovacie dekréty štyria mimoriadni a splnomocnení rezidentní veľvyslanci.

Hlave štátu odovzdali svoje poverovacie listiny:  mimoriadna a splnomocnená veľvyslankyňa Steluta Arhire z Rumunska, mimoriadny a splnomocnený veľvyslanec Jun Shimmi z Japonska, mimoriadna a splnomocnená veľvyslankyňa Enkeledy Mërkuri z Albánskej republiky a mimoriadny a splnomocnený veľvyslanec Revaz Gachechiladze z Gruzínska.
 
Slávnostný ceremoniál na prednom nádvorí a v priestoroch Prezidentského paláca zabezpečili na vysokej profesionálnej úrovni príslušníci Čestnej stráže prezidenta Slovenskej republiky pod velením veliteľa útvaru plukovníka Miroslava Ištvána a povereného zástupcu veliteľa útvaru majora Jána Krajčoviča.

Prezident prijal nových veľvyslancovPrezident prijal nových veľvyslancovPrezident prijal nových veľvyslancovPrezident prijal nových veľvyslancovPrezident prijal nových veľvyslancovPrezident prijal nových veľvyslancovPrezident prijal nových veľvyslancovPrezident prijal nových veľvyslancovPrezident prijal nových veľvyslancovPrezident prijal nových veľvyslancovPrezident prijal nových veľvyslancovPrezident prijal nových veľvyslancov

Autor: npor. Ing. Andrea Rišianová , Foto: npor. Ing. Andrea Rišianová - Dátum: 09.06.2016
Čítanosť: 2949
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share