Preskocit navigáciu

Prezident prijal menovacie dekréty


Prezident prijal menovacie dekréty
V utorok 5. apríla sa v priestoroch Prezidentského paláca uskutočnil slávnostný akt odovzdávania poverovacích listín. Počas nástupnej audiencie odovzdali do rúk hlavy štátu svoje menovacie dekréty siedmi nerezidentní mimoriadni a splnomocnení veľvyslanci akreditovaní pre SR.
 
Najvyššiemu ústavnému činiteľovi SR odovzdala svoje poverovacie listiny mimoriadna a splnomocnená veľvyslankyňa Bwalya Stanley Kasonde Chiti zo Zambijskej republiky, mimoriadny a splnomocnený veľvyslanec Teneng Mba Jaiteh z Gambijskej republiky, mimoriadny a splnomocnený veľvyslanec Mouhamed Mahmoud Brahim Khlill z Mauritánskej islamskej republiky, mimoriadna a splnomocnená veľvyslankyňa Sabah Zita Okaikoi z Ghanskej republiky, mimoriadny a splnomocnený veľvyslanec Ghazi Jomaa z Tuniskej republiky, mimoriadny a splnomocnený veľvyslanec Mohamed Hussein Hassan Zaroug zo Sudánskej republiky a mimoriadna a splnomocnená veľvyslankyňa Vasilka Poposka Trenevska z Macedónskej republiky.
 
Slávnostný ceremoniál na prednom nádvorí a v priestoroch Prezidentského paláca zabezpečili na vysokej profesionálnej úrovni príslušníci Čestnej stráže prezidenta Slovenskej republiky pod velením veliteľa útvaru plukovníka Miroslava Ištvána.

Prezident prijal menovacie dekrétyPrezident prijal menovacie dekrétyPrezident prijal menovacie dekrétyPrezident prijal menovacie dekrétyPrezident prijal menovacie dekrétyPrezident prijal menovacie dekréty

Autor: npor. Ing. Andrea Rišianová , Foto: npor. Ing. Andrea Rišianová - Dátum: 06.04.2016
Čítanosť: 3115
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share