Preskocit navigáciu

Trojkráľové požehnanie priestorov Čestnej stráže prezidenta SR


Trojkráľové požehnanie priestorov Čestnej stráže prezidenta SR
V tradícii požehnávania domov, bytov a pracovných priestorov v období Zjavenia Pána v stredu 13. januára navštívil Čestnú stráž prezidenta Slovenskej republiky vojenský biskup-ordinár Ozbrojených síl a Ozbrojených zborov Slovenskej republiky Mons. František Rábek.
 
Ordinára OS a OZ SR privítal v útvarovej kaplnke spolu s veriacimi príslušníkmi útvaru veliteľ Čestnej stráže prezidenta SR plukovník Miroslav Ištván a náčelník štábu podplukovník Branislav Vavrinec.
 
Po spoločných modlitbách veriacich a zaznení trojkráľových kolied v podaní študentov bratislavského Cirkevného konzervatória sa vojenský biskup poďakoval plukovníkovi Miroslavovi Ištvánovi za dlhoročnú priateľskú spoluprácu Ordinariátu OS a OZ SR s Čestnou strážou prezidenta SR a neskôr si v jeho sprievode pozrel útvarovú Sieň cti a tradícií.
                                                                                             
Na záver trojkráľovej návštevy Mons. František Rábek slávnostne požehnal pracovné priestory útvaru a veriacim zaželal veľa osobných a pracovných úspechov v novom roku.
 

Trojkráľové požehnanie priestorov Čestnej stráže prezidenta SRTrojkráľové požehnanie priestorov Čestnej stráže prezidenta SRTrojkráľové požehnanie priestorov Čestnej stráže prezidenta SRTrojkráľové požehnanie priestorov Čestnej stráže prezidenta SRTrojkráľové požehnanie priestorov Čestnej stráže prezidenta SRTrojkráľové požehnanie priestorov Čestnej stráže prezidenta SR

Autor: npor. Ing. Andrea Rišianová , Foto: npor. Ing. Andrea Rišianová - Dátum: 13.01.2016
Čítanosť: 3298
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share