Preskocit navigáciu

Pomoc pri organizovaní športového podujatia


Pomoc pri organizovaní športového podujatia
Spolupráca medzi Čestnou strážou prezidenta SR a Domovom sociálnych služieb profesora Karola Matulaya v Bratislave (DSSpKM) prebieha úspešne už niekoľko rokov. Jednou z foriem spolupráce je aj pomoc pri organizovaní športových podujatí.
 
V piatok 24. októbra sa v priestoroch Fakulty telesnej výchovy a športu Univerzity Komenského (FTVŠ) v Bratislave uskutočnil šiesty ročník Regionálnych plaveckých pretekov pre ľudí s mentálnym znevýhodnením.
 
Súťažiaci si zmerali svoje sily v ôsmich športových disciplínach. Šesť disciplín bolo rozdelených do dvoch kategórií: Muži a Ženy (16 m preplávanie s pomôckou, 25 m prsia, 25 m voľný spôsob, 50 m prsia, 50 m voľný spôsob, 100 m prsia, 100 m voľný spôsob). Dôkazom vzájomnej úcty a rešpektovania bolo súťaženie  zmiešaných plaveckých družstiev (zdraví ľudia a klienti DSS) v integrovanej štafete.

Vyhodnotenie športových výkonov sa nieslo v duchu hesla: ,,Sláva víťazom, česť porazeným!"  Koordinátorka pretekov pani Mgr. Beáta Paveleková sa v mene DSSpKM a súťažiacich poďakovala príslušníkom útvaru za pomoc.

Pomoc je pre nás samozrejmosťouPomoc je pre nás samozrejmosťouPomoc je pre nás samozrejmosťouPomoc pri organizovaní športového podujatiaPomoc pri organizovaní športového podujatia Pomoc pri organizovaní športového podujatia

Autor: npor. Ing. Andrea Rišianová , Foto: Jana Orosziová - DSSpKM - Dátum: 27.10.2014
Čítanosť: 4939
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share