Preskocit navigáciu

Oslavy MDD aj s vojakmi ČS PSR


Oslavy MDD aj s vojakmi ČS PSR
Pri príležitosti Medzinárodného dňa detí sa v piatok 30. mája uskutočnila v obci Kračúnovce prezentácia Čestnej stráže prezidenta Slovenskej republiky. 
 
Po úvodných slovách nadporučíčky Andrei Rišianovej privítali žiaci veľkým potleskom  zástupcu starostu obce a predsedu rady školy pána Jána Mihoka, riaditeľku základnej školy pani Mgr. Moniku Kušnírovú, zástupkyňu riaditeľky základnej školy pani Mgr. Otíliu Fedorovú, pána Martina Telepúna Th.D, náčelníka Vojenskej kancelárie prezidenta SR generálporučíka Mariána Áča a veliteľa Čestnej stráže prezidenta SR plukovníka  Miroslava Ištvána.

Po krátkom predstavení hostí nasledoval bohatý program. Úsmev na tvári žiakom vyčarili  najmä ukážky sebaobrany a netradičných cvikov so zbraňou. Príjemným spestrením podujatia bolo hudobné vystúpenie hudobníka – sólistu, ako aj ukážka kladenia kytice k soche pápeža Jána Pavla II. 

Na záver podujatia vystúpila s príhovorom pani riaditeľka Mgr. Monika Kušnírová, ktorá sa v mene pedagogického zboru, rodičov a žiakov poďakovala všetkým vojakom za zaujímavú a profesionálne pripravenú prezentáciu.
 
ČS PSR svojím vystúpením urobila radosť  nielen žiakom  Kračúnoviec, ale aj žiakom okolitých obcí (Kalnište, Želmanovce Dukovce, Kuková a Lúčky).
 

 

Oslavy MDD aj s vojakmi ČS SPROslavy MDD aj s vojakmi ČS SPROslavy MDD aj s vojakmi ČS SPROslavy MDD aj s vojakmi ČS SPROslavy MDD aj s vojakmi ČS SPROslavy MDD aj s vojakmi ČS SPROslavy MDD aj s vojakmi ČS SPROslavy MDD aj s vojakmi ČS SPROslavy MDD aj s vojakmi ČS SPROslavy MDD aj s vojakmi ČS SPROslavy MDD aj s vojakmi ČS SPROslavy MDD aj s vojakmi ČS SPR

Autor: npor. Ing. Andrea Rišianová , Foto: npor. Ing. Andrea Rišianová - Dátum: 02.06.2014
Čítanosť: 6973
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share