Preskocit navigáciu

ČS PSR spestrila svojím vystúpením odovzdávanie polročného vysvedčenia


ČS PSR spestrila svojím vystúpením odovzdávanie polročného vysvedčenia
V posledný januárový deň sa v jednej z bratislavských základných škôl ozýval burácajúci potlesk a radostné výkriky detí.
 
Dovôdom bola beseda žiakov Základnej školy Medzilaborecká so sídlom v Bratislave, s príslušníkmi Čestnej stráže prezidenta Slovenskej republiky. Vojaci  žiakom zrozumiteľnou a zábavnou formou vysvetlili činnosť útvaru a pripravili si pre deti zaujímavé ukážky. Príjemným spestrením besedy bolo aj hudobné vystúpenie hudobníka - sólistu, ktoré vyčarilo na detských tvárach veľký úsmev. Nechýbali ani dynamické ukážky netradičných cvikov so zbraňou a ukážky boja zblízka, ktoré boli odmenené obrovským potleskom.

Po dynamických ukážkach pokračovala beseda ukážkami výzbroje. Zvedavé deti ani na malú chvíľu nezaváhali a využili možnosť dotknúť sa reálnych zbraní.

V závere besedy sa vojakom prihovorila riaditeľka školy pani Mgr. Iveta Hajduová so slovami: ,,V mene detí, by som sa Vám chcela veľmi pekne poďakovať, že ste nám predstavili zákutia sveta stráženia a ochrany prezidenta. Veľmi si vážime, že ste našim žiakom spestrili chvíle odovzdávania polročného vysvedčenia. Ďakujeme za krásny zážitok.´´
 

ČS PSR spestrila svojím vystúpením odovzdávanie polročného vysvedčeniaČS PSR spestrila svojím vystúpením odovzdávanie polročného vysvedčeniaČS PSR spestrila svojím vystúpením odovzdávanie polročného vysvedčeniaČS PSR spestrila svojím vystúpením odovzdávanie polročného vysvedčeniaČS PSR spestrila svojím vystúpením odovzdávanie polročného vysvedčeniaČS PSR spestrila svojím vystúpením odovzdávanie polročného vysvedčenia

Autor: npor. Ing. Andrea Rišianová , Foto: npor. Ing. Andrea Rišianová - Dátum: 03.02.2014
Čítanosť: 5985
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share