Preskocit navigáciu

Príslušníci čestnej stráže vyčarili úsmev na tvárach detí


Príslušníci čestnej stráže vyčarili úsmev na tvárach detí
V utorok 26. júna sa v areáli Základnej školy Beňovského 1, v mestskej časti Dúbravka uskutočnil už 28. ročník športových hier pre ľudí s mentálnym znevýhodnením. Športové podujatie zorganizoval Domov sociálnych služieb profesora Karola Matulaya v Bratislave.

Súťažilo sa vo viacerých atletických disciplínach, ktoré boli doplnené o zábavné aktivity ako jazda a slalom na bicykloch, kolobežkách, ale aj trojkolkách. Medzi najzaujímavejšie disciplíny patril integrovaný beh a štafeta 4x50 metrov. V priebehu súťažného dňa sa uskutočnila aj „Matulayova míľa“. Ide o beh zamestnancov, dobrovoľníkov a priateľov Domova sociálnych služieb na počesť profesora Karola Matulaya.

Pri zabezpečení športového podujatia nechýbali ani tento rok príslušníci Čestnej stráže prezidenta Slovenskej republiky (ČS PSR), ktorí spoločne so študentmi Pedagogickej a sociálnej akadémie vo veľkej miere prispeli k príjemne prežitému dňu všetkých súťažiacich.

Súčasťou športového podujatia bol aj galaprogram dvoch čestných jednotiek s ukážkou netradičných cvikov so zbraňou. Ich umenie cvičiť s takmer päť kilogramov vážiacou zbraňou si vyslúžilo obrovský potlesk. Malí diváci prejavili na záver vystúpení záujem o spoločnú fotografiu.

Príslušníci čestnej stráže vyčarili úsmev na tvárach detí Príslušníci čestnej stráže vyčarili úsmev na tvárach detí Príslušníci čestnej stráže vyčarili úsmev na tvárach detí Príslušníci čestnej stráže vyčarili úsmev na tvárach detí Príslušníci čestnej stráže vyčarili úsmev na tvárach detí Príslušníci čestnej stráže vyčarili úsmev na tvárach detí Príslušníci čestnej stráže vyčarili úsmev na tvárach detí Príslušníci čestnej stráže vyčarili úsmev na tvárach detí Príslušníci čestnej stráže vyčarili úsmev na tvárach detí

Autor: por. Ing. Andrea Rišianová , Foto: por. Ing. Andrea Rišianová - Dátum: 27.06.2012
Čítanosť: 10367
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share