Preskocit navigáciu

Prezidentský palác ožil hokejom


Prezidentský palác ožil hokejom
V posledný májový deň sa na nádvorí Prezidentského paláca uskutočnil privítací ceremoniál reprezentačného a realizačného tímu Slovenskej republiky v ľadovom hokeji.

V priestoroch Prezidentského paláca prijal ,,strieborných chlapcov,, náš najvyšší predstaviteľ, ktorý sa im prihovoril týmito slovami: "Vítajte, drahí víťazi. Som nesmierne rád, že som mohol prežiť takú radosť, aj keď nie priamo s vami. Som rád, že sa vám môžem takto poďakovať v mojom mene, aj v mene všetkých občanov SR. Aj keď nie všetci fandia hokeju, možno ani športu, ale vy ste nám urobili takú radosť, že celé Slovensko žilo vami a vašimi výkonmi."

Prezident Slovenského zväzu ľadového hokeja Igor Nemeček v mene hokejistov poďakoval prezidentovi Ivanovi Gašparovičovi za prijatie a podporu v dobrých i zlých časoch. Neskôr spolu s generálnym manažérom Ottom Sýkorom a reprezentačným trénerom Vladimírom Vůjtkom odovzdal slovenskému prezidentovi spoločnú fotografiu, hokejku a dres s podpismi realizačného tímu a všetkých hráčov.

Po odchode hokejistov a realizačného tímu z Grassalkovičovho paláca smerovali kroky na Úrad vlády Slovenskej republiky, kde mali neformálny obed s premiérom Róbertom Ficom.

Prezidentský palác ožil hokejomPrezidentský palác ožil hokejomNa nádvorí Prezidentského paláca zabezpečili slávnostný privítací ceremoniál príslušníci Čestnej stráže prezidenta Slovenskej republiky (ČS PSR).

Autor: por. Ing. Andrea Rišianová , Foto: por. Ing. Andrea Rišianová - Dátum: 01.06.2012
Čítanosť: 11754
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share