Preskocit navigáciu

Návšteva ordinára Ozbrojených síl a Ozbrojených zborov SR


Návšteva ordinára Ozbrojených síl a Ozbrojených zborov SR

Pri príležitosti trojkráľovej návštevy nás v utorok 8. januára navštívil vojenský biskup - ordinár Ozbrojených síl a Ozbrojených zborov Slovenskej republiky Mons. František Rábek spolu s vojenských vikárom podplukovníkom Stanislavom Lipkom, diakonom Gabrielom Benka Rybárom a správcom katedrály OS SR a duchovných pre ČS PSR Petrom Hasidlom, aby v období Zjavenia Pána požehnali pracovné priestory príslušníkov útvaru.


Vojenského biskupa spolu so sprievodom privítal na pôde útvaru veliteľ čestnej stráže plukovník Branislav Vavrinec spolu so svojim zástupcom podplukovníkom Jánom Krajčovičom.


Počas trojkráľovej návštevy ordinár v duchovnom slove počas svätej omše priblížil veriacim udalosť Zjavenia Pána trom mudrcom od Východu a zdôraznil význam Božieho požehnania.

Po spoločných modlitbách a zaznení trojkráľových kolied Mons. František Rábek navštívil Sieň cti a tradícií. Po zápise do útvarovej kroniky vojenský biskup slávnostne požehnal pracovné priestory útvaru a jeho príslušníkom zaželal veľa Božej pomoci v plnení náročnej a zodpovednej práce.


Návšteva ordinára Ozbrojených síl a Ozbrojených zborov SRNávšteva ordinára Ozbrojených síl a Ozbrojených zborov SRNávšteva ordinára Ozbrojených síl a Ozbrojených zborov SRNávšteva ordinára Ozbrojených síl a Ozbrojených zborov SRNávšteva ordinára Ozbrojených síl a Ozbrojených zborov SRNávšteva ordinára Ozbrojených síl a Ozbrojených zborov SRNávšteva ordinára Ozbrojených síl a Ozbrojených zborov SRNávšteva ordinára Ozbrojených síl a Ozbrojených zborov SRNávšteva ordinára Ozbrojených síl a Ozbrojených zborov SRNávšteva ordinára Ozbrojených síl a Ozbrojených zborov SRNávšteva ordinára Ozbrojených síl a Ozbrojených zborov SRNávšteva ordinára Ozbrojených síl a Ozbrojených zborov SR

Autor: kpt. Ing. Andrea Šantorová , Foto: čat. Michal Potocký - Dátum: 08.01.2019
Čítanosť: 2796
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share