Preskocit navigáciu

Gratulácia k významnému životnému jubileu prezidenta SR


Gratulácia k významnému životnému jubileu prezidenta SR
Vo štvrtok 27. marca sa pri príležitosti životného jubilea hlavy štátu uskutočnila v priestoroch Prezidentského paláca gratulácia zamestnancov Kancelárie prezidenta SR, príslušníkov Vojenskej kancelárie prezidenta SR, ako aj príslušníkov Čestnej stráže prezidenta SR.

Po zaznení fanfár v podaní hudobníkov – sólistov ČS PSR sa slova ujal vedúci Kancelárie prezidenta SR JUDr. Ján Šoth, ktorý vo svojom príhovore zablahoželal prezidentovi Ivanovi Gašparovičovi k jeho významnému životnému jubileu. Po jeho slovách nasledovala gratulácia zamestnancov Kancelárie prezidenta SR, príslušníkov Vojenskej kancelárie prezidenta SR na čele s náčelníkom VK PSR generálporučíkom Mariánom Áčom.

Prezidentovi Ivanovi Gašparovičovi v mene útvaru osobne zablahoželal veliteľ ČS PSR plukovník Miroslav Ištván, náčelník štábu podplukovník Branislav Vavrinec a veliaci poddôstojník ČS PSR štábny nadrotmajster Ján Štefan. Zastúpenie medzi gratulantmi malo aj nežnejšie pohlavie v podobe príslušníčok útvaru odetých v historických uniformách.

Gratulácia k významnému životnému jubileu prezidenta SRGratulácia k významnému životnému jubileu prezidenta SRGratulácia k významnému životnému jubileu prezidenta SRGratulácia k významnému životnému jubileu prezidenta SRGratulácia k významnému životnému jubileu prezidenta SRGratulácia k významnému životnému jubileu prezidenta SR

Autor: npor. Ing. Andrea Rišianová , Foto: Kancelária PSR - Marián Garaj, npor. Ing. Andrea Rišianová - Dátum: 28.03.2014
Čítanosť: 7301
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share